Allente Kundservice

Annonser

Kundtjänst kontaktuppgifter för Allente. Information för att kontakta Allente via olika supportkanaler – telefonnummer, hemsida, e-postadress, chatt, facebook-sida, och mer.

Om Allente

Allente är en nordisk TV-distributör med utbud av TV-lösningar via satellit-TV och IPTV som 1,2 miljoner kunder i Danmark, Finland, Norge och Sverige har tagit del av.

Företaget har sitt huvudkontor i både Oslo och Stockholm, och har nästan 400 anställda på sju nordiska kontor – i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Allentes nuvarande verkställande direktör är norrmannen Bjørn Ivar Moen.

Företaget grundades den 5 maj 2020 som ett resultat av en sammanslagning av företagen Canal Digital och Viasat Consumer. Fusionen planerades under 2019, men godkändes först av EU vid 2020. Företaget ägs delvis av Telenor Group och delvis av Nordic Entertainment Group.

Kundservice alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Allentes Kundservice – Telefon

Allentes kundtjänst telefonnummer: 0770-27-27-00.

Allentes kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-19: 00
Lördag-söndag: 10: 00-19: 00.

Ytterligare nummer:

Hjälp med ordning: 010-19-99-900

Allente Kundtjänst – Företagets Hemsida

allente.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Annonser

Kontakt Allentes Kundtjänst – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Allente Kundservice – Facebook

Allente på deras officiella Facebook-sida: besök den här länken.

Allente Kundtjänst – Chatt

Allentes kundtjänst chat: besök den här länken.

Allente Kundservice – Postadress

– Ingen adress.

Liknande företag

Annonser