Blockbuster Kundservice

Annonser

Senast uppdaterat den 12/03/2023

Här är information om hur du kontaktar Blockbusters kundtjänst via olika supportkanaler: Kontaktcenter (telefon), sociala medier-konton, chatt, e-post, officiell hemsida, med mera.

Om Blockbuster

Blockbuster är en svensk webbsida där man kan köpa och hyra premiärfilmer och titta på dem på Apple TV, mobil, PC, PlayStation, surfplatta och TV. I dagsläget har Blockbuster ett urval av mer än 8000 filmer, inklusive de allra senaste filmerna först efter biograferna.

Man streama och titta på alla köpta eller hyrda filmer på sina samtliga enheter utan att något abonnemang krävs.Man endast betalar för det man ser genom att skapa en gratis profil.

Man kan betala för sina hyrfilmer med lockbusters klippkort direkt på deras hemsida, Apple TV, i våra appar till iPhone och iPad, Smart TV, PlayStation samt Android surfplatta och mobil. Man kan ha upp till 10 klipp på sin Blockbuster-profil.

Kundsupport alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Blockbuster Kundservice – Telefon

– Inget telefonnummer till kundtjänsten finns angivet.

Blockbuster Kundtjänst – Företagets Hemsida

blockbuster.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Annonser

Blockbuster Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Blockbusters kundservice är: [email protected].

Blockbuster Kundservice – Facebook

Blockbusters kundtjänst facebook länk: klicka här.

Blockbuster Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Blockbuster Kundservice – Postadress

– Ingen postadress finns angiven.

Liknande företag

Annonser
error: Content is protected !!