Csn Kundservice

Annonser

Kundtjänst kontaktuppgifter för Csn. Alla uppdaterade detaljer för att kontakta Csn – telefonnummer, e-postadress, hemsida, chatt, twitter, facebook och mer.

Om Csn

CSN eller Centrala studiestödsnämnden är en statlig myndighet som leds under utbildningsdepartementet. CSN arbetar med olika typer av finansiellt stöd för sin befolkning och finns på 11 orter runt om i Sverige med sitt huvudkontor i Sundsvall.

CSN betalde ut det första studiestödet år 1919 och har fortsatt sen dess att ge ut studiemedel till svenska studerande. CSN har som mål att betala ut finansiella medel till den svenska befolkningen oavsett ålder, kön, etnicitet eller bakgrund.

CSN erbjuder studenter finansiellt stöd både i form av bidrag och lån som måste betalas tillbaka inom en angiven tidsperiod med ränta. Studenter får bestämma hur mycket studielån eller bidrag som man vill ta. Varje svensk har 12 terminer på sig att ta och utnyttja studiemedel från CSN.

amazon sverige black friday

Kundtjänst alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Csns Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Csns kundtjänst är: 0771-276-000.

Csns telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 09: 00-15: 00.

Ytterligare telefonnummer:

CSN Head Office: 060-18-60-00

Csn Kundtjänst – Företagets Hemsida

csn.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Annonser

Csn Kundtjänst – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Csn Kundservice – Facebook

Csn officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här.

Kontakt Csns Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Csn Kundservice – Postadress

Csns kundtjänst adress: CSN Postservice
751 76 Uppsala.

Liknande företag

Annonser