Docplayer Kundservice

Annonser

Senast uppdaterat den 01/08/2023

Kundtjänst kontaktuppgifter för Docplayer. Uppdaterad information för att kontakta Docplayer – telefonnummer, hemsida, e-postadress, chatt, whatsapp, sociala medier-konton, och mer.

Om Docplayer

Docplayer är en online plattform för dokumentdelning. Det ger obegränsad uppladdning av dokument efter att man har registrerat sig som användare. Innehållet som laddas upp sträcker sig från undervisningsmaterial till juridiska artiklar till reklam. Viss innehåll är upphovsrättsskyddat.

Tjänsten startade någon gång under 2015 och har sedan växt snabbt: vid juni 2016 har mer än 17 miljoner dokument laddats upp och delats via Docplayer.

Tjänsten finns tillgänglig i flera länder, med olika toppdomäner, men med samma layout. Förutom Sverige kan man nå Docplayer i Italien, Ungern, Spanien, Polen, Nederländerna, Frankrike, Turkiet, Brasilien, för att bara nämna några.

Kundservice alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Docplayer Kundservice – Kundcenter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via telefon.

Docplayer Kundtjänst – Företagets Hemsida

docplayer.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Annonser

Kontakt Docplayers Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Docplayers kundsupport är: [email protected].

Docplayer Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via facebook messenger.

Docplayer Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Docplayer Kundservice – Postadress

– Ingen adress.

Liknande företag

Annonser
error: Content is protected !!