Docplayer Kundservice – Mail, Kontakt, Vad är det

Annonser

Senast uppdaterat den 12/10/2023

Bästa sätten att kontakta Docplayers kundtjänst:

Kundtjänst kontaktuppgifter för Docplayer. Uppdaterad information för att kontakta Docplayer – telefonnummer, hemsida, e-postadress, chatt, whatsapp, sociala medier-konton, och mer.

Kundservice alternativ:

Docplayer Kundservice – Telefon

Docplayer erbjuder för närvarande inte kundsupport via telefon.

Annonser

Docplayer.se Kundtjänst – Hemsida

docplayer.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer:

Kontakt Docplayers Kundtjänst – Mailadress

E-postadressen till Docplayers kundsupport är: [email protected].

Annonser

Docplayer Kundtjänst – Chatt

Docplayers kundtjänst går inte att nå via chatt.

Docplayer Kundservice – Facebook

Docplayer erbjuder för närvarande inte kundsupport via facebook messenger.

Docplayer Kundservice – Postadress

Ingen adress.

Om Docplayer – Vad är Docplayer?

Docplayer är en online plattform för dokumentdelning. Det ger obegränsad uppladdning av dokument efter att man har registrerat sig som användare. Innehållet som laddas upp sträcker sig från undervisningsmaterial till juridiska artiklar till reklam. Viss innehåll är upphovsrättsskyddat.

Tjänsten startade någon gång under 2015 och har sedan växt snabbt: vid juni 2016 har mer än 17 miljoner dokument laddats upp och delats via Docplayer.

Tjänsten finns tillgänglig i flera länder, med olika toppdomäner, men med samma layout. Förutom Sverige kan man nå Docplayer i Italien, Ungern, Spanien, Polen, Nederländerna, Frankrike, Turkiet, Brasilien, för att bara nämna några.

docplayer logo

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Liknande företag

Annonser