Dsv Kundservice

Annonser

Försöker du kontakta Dsvs kundtjänst? Här har vi samlat all nödvändig information för att ta kontakt med Dsvs kundtjänst via telefon, e-post, chatt, hemsida, sociala medier, osv.

Om Dsv

DSV etablerade sig 1976 och är verksamma i transportbranschen. Verksamheten började genom nio oberoende lastbilsföretag som till en början höll på med entreprenadtransporter och leveranser. DSV har idag 1 300 kontor och logistikanläggningar i över 80 länder med över 56 000 anställda.

DSV erbjuder logistik och transportlösningar för olika kategorier av frakt. Företaget erbjuder frakt och tjänster genom flygfrakt, sjöfrakt, vägtransport och järnvägstransport. DSV har också kurirer som levererar paket, projekttransport samt logistiklösningar.

Olika typer av e-tjänster utgör en stor del av företagets transporttjänster. Bland annat finns myDSV som är en plattform för spårning och bokning av transporter till små och medelstora företag.

amazon sverige black friday

Kundtjänst alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Dsvs Kundsupport – Telefon

Dsvs kundtjänst telefonnummer: 0418-39-10-00.

Dsvs telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Dsv Kundtjänst – Företagets Hemsida

se.dsv.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Annonser

Dsvs Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Dsv Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här.

Kontakt Dsvs Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Dsv Kundservice – Postadress

Dsvs kundtjänst adress: DSV
Österleden 201
Box 555
261 24 Landskrona
Sverige.

Liknande företag

Annonser