Ericsson Kundservice

Annonser

Senast uppdaterat den 01/08/2023

Kundsupport kontaktuppgifter för Ericsson. Uppdaterade detaljer för att kontakta Ericsson – telefonnummer, e-postadress, chatt, whatsapp, sociala medier-konton, och mer.

Om Ericsson

Telefonaktiebolaget LM Ericsson är ett svenskt multinationellt nätverks- och telekommunikationsföretag med huvudkontor i Stockholm. Företaget säljer infrastruktur, programvara och tjänster inom informations- och kommunikationsteknik för leverantörer och företag av telekommunikationstjänster, inklusive bland annat 3G-, 4G- och 5G-utrustning samt Internet Protocol (IP) och optiska transportsystem. Företaget har cirka 100 000 anställda och verkar i mer än 180 länder. Ericsson har över 57 000 beviljade patent.

Företaget grundades 1876 av Lars Magnus Ericsson och kontrolleras gemensamt av familjen Wallenberg genom sitt holdingbolag Investor AB och investeringsbolaget Industrivärden.

Ericsson har varit en viktig bidragsgivare till utvecklingen av telekommunikationsindustrin och är en av de ledande inom 5G. Ericsson är uppfinnaren av Bluetooth-teknik.

Kundtjänst alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Ericssons Kundtjänst – Telefon

Ericssons kundtjänst telefonnummer: 10-719-00-00.

Ericssons telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Ericsson Kundtjänst – Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på ericsson.com: klicka här.

Annonser

Ericsson Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Ericssons kundservice är: [email protected].

Ericsson Kundservice – Facebook

Ericsson officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här.

Ericsson Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Ericsson Kundsupport – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Torshamnsgatan 21
164 83 Stockholm.

Liknande företag

Annonser
error: Content is protected !!