Fruugo Sverige Kundtjänst – Telefon, Kontakt

Annonser

Senast uppdaterat den 12/02/2024

Försöker du kontakta Fruugos kundtjänst? Här har vi samlat all nödvändig information för att ta kontakt med Fruugo Sveriges kundservice via telefon, e-post, chatt, whatsapp, sociala medier, osv.

Kundtjänst alternativ:

Fruugo Kundservice – Telefonnummer

Fruugos kundtjänst telefonnummer (Storbritannien): +44-161-938-0150.

Fruugo Sverige Kundtjänst – Officiell Hemsida

fruugo.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support:

Annonser

Fruugo Kundservice – Sociala medier

Fruugo Kundtjänst – Mailadress

Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Annonser

Fruugo Kundtjänst – Chatt

Fruugo Sverige erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Fruugo Kundservice – Postadress

Fruugo kundtjänst adress: Fruugo.com Limited, Fountain Street House, 13 Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, United Kingdom.


Om Fruugo

Fruugo är ett finskt bolag, grundades 2006 och är en global marknadsplats online som förenklar handel över internationella gränser. Fruugo erbjuder miljontals produkter i olika kategorier från hundratals återförsäljare över hela världen.

På Fruugo kan privata återförsäljare sälja sina varor till andra människor på deras egna språk och valuta. Genom ett avtal mellan Fruugo och en återförsäljare kan denne börja använda Fruugo som en plattformsleverantör.

På Fruugo kan kunder köpa varor från olika kategorier. Kläder, smycken och accessoarer, leksaker, elektronik, hem och trädgård, konst, sportutrustning och tillbehör till husdjur.


Fruugo Sverige Kundrecensioner

2,3
2,3 av 5 stjärnor (baserat på 3 recensioner)
Utmärkt33%
Väldigt bra0%
Medel0%
Dålig0%
Terrible67%

Akta er för att handla här!

Maria Andersson
mars 25, 2024

Med en fraktkostnad på över 200kr blev mina lurar inte så billiga. Visade sig senare att lurarna inte höll måttet, bara en storlek på plupparna. Plastigt billigt fodral osv. Vill du returnera måste du betala dyr frakt till Kina. Går inte att få tag på fysisk person på Fruugo. Oseriöst företag helt enkelt.

Har inte fått varan jag beställde, spårningsnummret togs bort, det går inte att rapportera utebliven leverans – felmeddelande poppar upp gång på gång – och telefonnumret de har går inte att ringa. Vilket j-a scam företag!

E
januari 9, 2024

Scam företag – se ovan

Sammantaget – en bra shoppingupplevelse

Roland Bruun
december 12, 2023

Jag har gjort min första beställning på Fruugo och hade totalt sett en positiv upplevelse.

Läs alla recensioner >>


Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Liknande företag

Annonser