Nokia Kundservice

Försöker du kontakta Nokias kundtjänst? Här har vi samlat all nödvändig information för att ta kontakt med Nokias kundtjänst via telefon, e-post, chatt, hemsida, sociala medier, osv.

Om Nokia

Nokia Corporation är ett finskt multinationellt företag för telekommunikation, informationsteknik och konsumentelektronik, grundat i 1865. Nokias huvudkontor ligger i Esbo och Helsingfors men företagets faktiska rötter ligger i regionen Tammerfors i Pirkanmaa. År 2020 anställde Nokia cirka 92 000 personer i över 100 länder, gjorde affärer i mer än 130 länder och rapporterade årliga intäkter på cirka 23 miljarder euro.

Nokia är en stor bidragsgivare till mobiltelefoniindustrin, efter att ha hjälpt till att utveckla GSM-, 3G- och LTE-standarderna (och för närvarande i 5G), och var en gång den största globala leverantören av mobiltelefoner och smartphones.

Nokia är ett aktiebolag noterat på Helsingforsbörsen och New York Stock Exchange. Det är världens 415:e största företag enligt Fortune Global 500. Det är en del av Euro Stoxx 50-börsindex.

Kundtjänst alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Nokias Kundservice – Telefon

Nokias kundtjänst telefonnummer: +358-10-44-88-000.

Nokias kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Nokia Kundtjänst – Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på nokia.com: klicka här.

Nokias Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Nokia Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här.

Kontakt Nokias Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Nokia Kundservice – Postadress

Postadressen till Nokias kundservice: Knarrarnäsgatan 7
164 40 Kista.