Nokia Kundservice

Senast uppdaterat den 18/11/2023

Försöker du kontakta Nokias kundtjänst? Här har vi samlat all nödvändig information för att ta kontakt med Nokias kundtjänst via telefon, e-post, chatt, whatsapp, sociala medier, osv.

Om Nokia

Annonser

Nokia Corporation är ett finskt multinationellt företag för telekommunikation, informationsteknik och konsumentelektronik, grundat i 1865. Nokias huvudkontor ligger i Esbo och Helsingfors men företagets faktiska rötter ligger i regionen Tammerfors i Pirkanmaa. År 2020 anställde Nokia cirka 92 000 personer i över 100 länder, gjorde affärer i mer än 130 länder och rapporterade årliga intäkter på cirka 23 miljarder euro.

Nokia är en stor bidragsgivare till mobiltelefoniindustrin, efter att ha hjälpt till att utveckla GSM-, 3G- och LTE-standarderna (och för närvarande i 5G), och var en gång den största globala leverantören av mobiltelefoner och smartphones.

Nokia är ett aktiebolag noterat på Helsingforsbörsen och New York Stock Exchange. Det är världens 415:e största företag enligt Fortune Global 500. Det är en del av Euro Stoxx 50-börsindex.

Kundtjänst alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Nokias Kundservice – Telefon

Nokias kundtjänst telefonnummer: +358-10-44-88-000.

Nokias kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Nokia Kundtjänst – Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på nokia.com: klicka här.

Nokias Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Nokia Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här.

Kontakt Nokias Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Nokia Kundservice – Postadress

Postadressen till Nokias kundservice: Knarrarnäsgatan 7
164 40 Kista.

Liknande företag