Kategorier
Hem Heminredning Okategoriserad Shopping

Outl1 Kundservice

Annonser

Outl1.se driv av Arc E-commerce AB, ett svenskt företag som är verksamt inom e-handel. Bolaget grundades år 2000 av Mikael Arnberg och Daniel Arnberg, och är idag ett av Sveriges största företag inom e-handel. Arc E-commerce AB är en av Sveriges ledande aktörer inom e-handel, och erbjuder sina kunder ett brett sortiment av produkter och tjänster. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm, och är verksamt i flera länder i Europa.

På outl1.se kan du hitta produkter av olika kvalitet. Deras strategi är att sälja produkter utan mellanhänder och på så vis hålla nere priserna.

I butiken finner man allt ifrån trädgårdsprodukter och tillbehör till produkter för hushåll, badrum, träning. Dom har även en fyndhörna där rabatterade produkter finns tillgängliga.

Outl1 – Kontaktuppgifter till kundservice och kundsupport

Outl1 erbjuder kundservice via telefon och e-post för dig som kund. Du hittar mer detaljer om kundtjänsten nedan såsom öppettider och kontaktuppgifter.

Annonser

Outl1 Kundservice – Telefon

Du når deras kundtjänst via telefon genom 08-41 021 005. Deras öppettider är måndag – torsdag 08:00–15:00 samt Fredag 08:00-12:00.

Outl1.se Kundtjänst – Officiell Hemsida

Outl1.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här.

Outl1 Kundservice – Chatt

Det finns i dagsläget ingen riktig chatt tillgänglig hos Outl1. De har dock en ’bot’ tillgänglig som hänvisar till artiklar baserat på vad du ber om hjälp med.

Annonser

Outl1 Kundservice – E-post

För dig som föredrar att använda dig av e-post för att kontakta kundtjänsten för frågor så är detta fullt möjligt. Du skickar då ditt meddelande till e-post: sales@outl1.se

Outl1 Kundservice – Sociala medier

Outl1 har en närvaro på sociala medier och finns tillgängliga på både Facebook och Instagram. Där hittar du bland annat tips och kampanjer eller eventuella reor.

Outl1 – Frakt och betalning

Företaget levererar alla sina produkter med bl a DSV, Airmee, postnord, budbee som fraktfirma. Vidare erbjuds fri frakt på alla beställningar över 1500 kr. Leveranstiden via posten är normalt 2–5 arbetsdagar. Dom erbjuder även säker betalning via Klarna.

Annonser
Exit mobile version