Pixum Kundservice – Kontaktuppgifter

Annonser

Senast uppdaterat den 01/08/2023

Pixum är en digital fotobutik som erbjuder användare möjligheten att skapa och beställa fotoprodukter såsom fotoböcker, fotokort, fotoframkallning, fotokalendrar och tavlor.

Företaget grundades 2004 i Tyskland av fotografen Stefan Schmitz-Krummacher och är idag verksamt i Sverige, Danmark, Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Österrike, Polen, Tjeckien och Ungern. Pixum har cirka 700 000 kunder och är en av Europas ledande aktörer inom digital fotografi.

Pixum ligger bakom innovativa tjänster och produkter inom digital fotografi. Tjänsten ”Fotobok i minuten” gör det möjligt för användare att skapa och beställa en fotobok på några minuter. Pixum Fotobok är en av de mest populära fotoböckerna på marknaden och har vunnit flera priser.

Pixum Fotokort är ett annat koncept där användare kan skapa och beställa fotokort med egna bilder. Pixum Fotoframkallning är en tjänst som gör det möjligt för användare att framkalla sina egna bilder.

Dom erbjuder en app som gör det möjligt att skapa dessa fotokort med hjälp av mobiltelefonen.

Kontaktuppgifter till kundservice och kundsupport

Pixum har en kundtjänst som finns tillgängliga via e-post och telefon om du skulle stöta på något problem eller om du har en fråga.

Annonser

Pixum Kundservice – Telefon

Du når deras kundtjänst på telefonnummer: 010-49 69 898 där öppettiderna är vardagar mellan kl. 09:00-16:30.

Pixum Kundtjänst – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på pixum.se: klicka här.

Annonser

Pixum Kundservice – Chatt

Ingen chatt finns tillgänglig just nu hos Pixum.

Pixum Kundservice – E-post

Kundtjänsten hos Pixum finns tillgänglig via e-post via [email protected]

Pixum – Frakt och betalning

Företaget levererar alla sina produkter med Postnord. Leveranstiden är normalt 2–5 arbetsdagar. Dom erbjuder även säker betalning via Visa, American Express samt Mastercard.

Pixum Kundservice – Sociala medier

Företaget är aktiva på sociala medier såsom Instagram och Facebook. På deras sociala medier hittar du bland annat tips och inspiration för olika fotografi idéer. Men det är även en möjlighet att se vad andra personer tycker om Pixum och tjänsterna.

Liknande företag

Annonser