SeatGuru Kundservice

Annonser

Kundtjänst kontaktuppgifter för SeatGuru. Uppdaterad information för att kontakta SeatGuru – telefonnummer, hemsida, e-postadress, chatt, sociala medier-konton, och mer.

Om SeatGuru

SeatGuru är en webbplats som erbjuder flygplatssittkartor, sittplatsrecensioner och ett färgkodat system för att identifiera överlägsna och undermåliga flygplatssäten. Den innehåller också information om bekvämligheter under flygningen och flygspecifik information om incheckning, bagage, ensamkommande barn och resor med spädbarn och husdjur.

Varje säte är färgkodat. Grönt signerar ett bra säte, rött ett dåligt säte och gult ett ”var medveten” säte, vilket innebär att det har en brist såsom mindre benutrymme. SeatGuru har information om mer än 1 200 flygplatssittkartor från mer än 175 flygbolag.

SeatGuru håller inte uppdaterad information om British Airways sittplatsplaner. Sedan mars 2019 har SeatGuru inte uppdaterat United sittplatser.

Kundservice alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

SeatGuru Kundsupport – Telefon

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via telefon.

SeatGuru Kundtjänst – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på seatguru.com: klicka här.

Annonser

Kontakt SeatGurus Kundtjänst – E-post

SeatGurus kundtjänst e-postadress: [email protected].

SeatGuru Kundservice – Facebook

SeatGuru kundtjänst facebook länk: klicka här.

SeatGuru Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

SeatGuru Kundservice – Postadress

– Ingen postadress finns angiven.

Liknande företag

Annonser