SHEIN Sverige Kundservice – Chatt, Mail, Kontakt, Kundtjänst

Annonser

Senast uppdaterat den 14/11/2023

Bästa sätten att kontakta SHEINs kundtjänst:

Hur kontaktar man SHEIN? Kundtjänst kontaktuppgifter för SHEIN Sverige. Information för att kontakta SHEIN via olika supportkanaler – telefonnummer, hemsida, e-postadress, chatt, whatsapp, facebook-sida, och mer.

Kundservice alternativ:

SHEIN Sverige Kundtjänst – Telefon

Kan man ringa Shein Sverige? SHEIN Sverige erbjuder för närvarande inte kundtjänst via telefon. SHEINs kundtjänst kan nås via chatt.

Annonser

SHEIN Sverige Kundtjänst – Hemsida

SHEIN.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning:

shein kontakta

Kontakt SHEIN Sveriges Kundservice – Chatt

SHEIN Sveriges kundtjänst via chatt: klicka här.

Annonser

SHEIN Kundtjänst – Mailadress

E-postadressen till SHEINs kundtjänst är: [email protected].

SHEIN Kundservice – Sociala medier

SHEIN Kundservice – Postadress

Postadressen till SHEINs kundtjänst: Room 11-12 2/F Hong Leong Plaza (Phase 1) NO.33, LokYip Road, Fanling NT, Hong Kong.

Om SHEIN

SHEIN är en internationell företag-till-kund (B2C) e-handelsbutik som specialiserat sig på snabbmode. SHEIN riktar sig främst till kvinnor men erbjuder även herr- och barnkläder.

Företaget grundades 2008 och har engagerat sig i tanken att alla kan njuta av mode. SHEIN skickar och bedriver verksamhet i mer än 220 länder och territorier runt om i världen, inklusive Europa, Amerika, Australien och Mellanöstern.

SHEIN har blivit en av de mest populära modewebbplatserna och erbjuder trendiga och prisvärda kläder för kvinnor, män och barn över hela världen.

shein logotyp

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Liknande företag

Annonser
error: Content is protected !!