Smartify Kundservice

Annonser

Senast uppdaterat den 01/08/2023

Kundtjänst kontaktuppgifter för Smartify. Alla uppdaterade detaljer för att kontakta Smartify – telefonnummer, e-postadress, hemsida, chatt, whatsapp, twitter, facebook och mer.

Om Smartify

Smartify är en global plattform som möjliggör sina användare att upptäcka konst och kultur. Smartify kan nyttjas med museer, gallerier, historiska hus, skulpturparker, gatukonst och till och med hotell och finns som en kostnadsfri app för iOS och Android.

Smartify är en gratisapp som låter sina användare skanna konstverk för att inte bara identifiera dem utan också få tillgång till konstkommentar på sina mobila enhet. Appen används i över 30 av världens största gallerier och museer och lanserades torsdagen den 21 september vid Global Founding Partners Launch Event på Royal Academy of Arts i London.

Förutom att samarbeta med museer och gallerier, har Smartify samarbetat med Wikimedia Foundation, en ideell organisation som stöder Wikipedia, för att utnyttja Wikipedia bildgalleri för att öka noggrannheten och hastigheten för sin bildigenkänningsteknik.

Kundsupport alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Smartifys Kundservice – Kundcenter

Smartifys kundtjänst telefonnummer: 077-446-60-60.

Smartifys kundcenter öppettider: Måndag-söndag: 08:00-20: 00.

Smartify Kundtjänst – Företagets Hemsida

smartify.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Annonser

Kontakt Smartifys Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Smartifys kundsupport är: [email protected].

Smartify Kundservice – Facebook

Smartifys kundtjänst facebook länk: klicka här.

Smartify Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Smartify Kundservice – Postadress

Smartifys kundtjänst adress: SFT Bredbandsgruppen AB, Smartify
Svetsarvägen 24
171 41 Solna.

Liknande företag

Annonser
error: Content is protected !!