Tiendeo Kundservice

Annonser

Här är information om hur du kontaktar Tiendeos kundtjänst via olika supportkanaler: Kontaktcenter (telefon), sociala medier-konton, chatt, e-post, officiell hemsida, med mera.

Om Tiendeo

Tiendeo är en onlineplattform som grupperar digitaliserade och geolokaliserade kataloger och veckoannonser från de stora återförsäljarna. Det är en flerkanalslösning som förbinder företag med miljontals aktiva kunder genom maskininlärning och geoprofileringsteknik. Tiendeo grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Barcelona, Spanien.

På Tiendeo kan man bläddra bland de mest uppdaterade katalogerna, broschyrerna och kupongerna från olika butiker och återförsäljare, både online-butik och fysiska butik i närheten.

Tiendeo har förvärvat Pubeco den 4 juni 2018, har 8 huvudsakliga investerare och har även samlat in totalt € 835 000 i finansiering under flera omgångar, senast den 1 oktober 2013.

Kundsupport alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Kontakt Tiendeos Kundservice – Kundcenter

– Ingen kundservice via telefon.

Tiendeo Kundtjänst – Hemsida

tiendeo.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: besök den här länken.

Annonser

Tiendeo Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Tiendeos kundservice är: [email protected].

Tiendeo Kundservice – Facebook

Tiendeos kundtjänst facebook länk: klicka här.

Tiendeo Kundtjänst – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Tiendeo Kundservice – Postadress

– Ingen adress.

Liknande företag

Annonser