Batteriexperten Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Senast uppdaterat den 14/11/2023

Batteriexperten.com grundades av tre svenska entreprenörer som tillsammans hade mer än 20 års erfarenhet av branschen. De startade företaget med målet att erbjuda konsumenter ett enklare sätt att köpa batterier online. Idag är Batteriexperten.com en av Sveriges ledande aktörer inom försäljning av batterier på nätet.

Batteriexperten.com är en etablerad onlinebutik för inköp av batterier och motsvarande. De säljer olika sorters batterier för alla olika behov. De har allt från AA-batterier till D-batterier och allt däremellan. De har även olika sorters laddare för alla olika typer av batterier.

Annonser

Vidare erbjuds hörselprodukter, kablar och bläckpatroner. Med andra ord inte enbart det som är relaterat till batterier.

Emellanåt så finns det rabatterade priser och erbjudanden att ta del av i form av kampanjer. Du hittar även en fyndhörna hos Batteriexperten med fördelaktiga priser.

Kontaktuppgifter till kundservice och kundsupport

Batteriexperten erbjuder kundservice som du kan nå via olika sätt. Nedan kommer mer utförlig information.

Batteriexperten Kundservice – Telefon

Du når deras kundtjänst på 035 – 777 07 66 vardagar kl 09:00-16:00 (lunch 13:00 – 14:00). Fredagar kl 09:00-15:30 (lunch 12:30 – 14:30).

Faktura frågor 08 – 120 120 10 (privatpersoner).

Annonser

Batteriexperten Kundtjänst – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på batteriexperten.com: klicka här.

Batteriexperten Kundservice – Chatt

Det finns ingen chatt tillgänglig.

Batteriexperten Kundservice – E-post

Du kan naturligtvis skicka e-post till dom och på så sätt då svar på dina frågor och det gör du till e-post: [email protected]

Batteriexperten – Frakt och betalning

Företaget levererar alla sina produkter med olika fraktfirmor. Vidare erbjuds fri frakt på alla beställningar. Leveranstiden är normalt 2–5 arbetsdagar. Dom erbjuder även säker betalning via Klarna, Visa, Stripe samt Mastercard.

Batteriexperten Kundservice – Sociala medier

Företaget är aktiva på ett antal olika sociala medier där du kan få råd och inspiration. Här finner du ibland erbjudanden samt recensioner av Batteriexperten och deras produkter.

Batteriexperten Kundservice – Adress

Batteriexpertens kundtjänst adress: Batteriexperten Europe AB, Larsfridsvägen 9, 302 50 Halmstad.

Liknande företag

Kategorier Bil