Discovery+ Kundservice

Annonser

Senast uppdaterat den 12/03/2023

Kundtjänst kontaktuppgifter för Discovery+. Alla uppdaterade detaljer för att kontakta Discovery+ – telefonnummer, e-postadress, hemsida, chatt, whatsapp, twitter, facebook och mer.

Om Discovery+

Discovery Plus är en streamingtjänst som ägs av Discovery, Inc. Tjänsten fokuserar på faktiska program från biblioteken från Discoverys huvudkanaler, samt originalserier och annat förvärvat innehåll.

Tjänsten lanserades första gången i Indien den 23 mars 2020. Den expanderade till Storbritannien och Europa via en ommärkning av de befintliga Dplay-plattformarna, och i USA den 4 januari 2021. Discovery Plus är tillgängligt via traditionell PC- eller Mac-webbläsare, de stora digitala mediaspelarplattformarna, Xbox One och Xbox Series X / S-spelkonsoler och via Android- och iOS-appar.

Originalprogrammering utförd av Discovery + inkluderar avknoppningar av program från Discoverys nätverk. Den innehåller också en förhandsvisning av Magnolia Network, en kommande omstart av DIY Network, inklusive förhandsgranskningsspecialer och premiärepisoder av tio av dess originalserie.

Kundservice alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Kontakt Discovery+s Kundservice – Kundcenter

Discovery+s kundtjänst telefonnummer: 031-31-31-139.

Discovery+s kundcenter öppettider: Måndag-söndag: 09:00-22: 00.

Discovery+ Kundtjänst – Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på discoveryplus.se: klicka här.

Annonser

Discovery+ Kundtjänst via E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Discovery+ Kundservice – Facebook

Discovery+ på deras officiella Facebook-sida: besök den här länken.

Discovery+ Kundtjänst – Chatt

Discovery+s kundtjänst via chatt: klicka här.

Discovery+ Kundsupport – Postadress

– Ingen postadress till kundtjänsten finns angiven.

Liknande företag

Annonser
error: Content is protected !!