Bygghemma.se Kundservice – Kontaktuppgifter

Annonser

Senast uppdaterat den 02/08/2023

Bygghemma.se är en av Sveriges största byggvaruhuskedjor. Företaget grundades 1997 och är idag en av landets största aktörer inom byggvaruhusbranschen. Bygghemma har idag 35 butiker runt om i landet, från Ystad i söder till Luleå i norr.

Bygghemma är en kedja med ett brett sortiment av produkter för både proffs och hemmafixare. I sortimentet hittar du allt från verktyg och byggmaterial till inredning och trädgårdsprodukter. Bygghemma.se erbjuder också en rad olika tjänster för att underlätta ditt byggprojekt, som exempelvis hemleverans, montering och installation av produkter. På deras hemsida hittar du olika bloggar med tips på hur du kan renovera och inreda ditt hem på bästa sätt.

Sammanfattat har butiken det mesta du behöver för ditt byggprojekt, inredningsrenovering eller för generell renovering. Dom erbjuder allt från verktyg, material och inredning till trädgårdsmöbler med mera.

Annonser

Bygghemma – Kontaktuppgifter till kundservice och kundsupport

Hos Bygghemma hittar du även kundservice som kan hjälpa till med problem eller besvara frågor.

Bygghemma.se Kundservice – Telefon

Du når deras kundtjänst på 020–25 00 25 vardagar kl. 09:00-17.00 för leveransfrågor samt 08:00-22.00 för produktfrågor.

Bygghemma.se Kundtjänst – Officiell Hemsida

bygghemma.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här.

Annonser

Bygghemma.se Kundservice – Chatt

Det är inte möjligt att kontakta Bygghemma via chatt.

Bygghemma.se Kundservice – Mailadress

Du kan skicka epost till dom och på så sätt då svar på dina frågor, du använder dig då av kontaktformuläret som finns på hemsidan.

Bygghemma.se Kundservice – Sociala medier

Du hittar Bygghemma på sociala medier där du bland annat kan ta del av inspiration, tips samt recensioner på företag och deras produkter.

Bygghemma.se – Frakt och betalning

Företagets fraktpriser varierar, men levererar vanligtvis inom 2–3 dagar om varan finns i lager. Vidare har du 14 dagars öppet köp, så att du kan returnera varor om du är missnöjd. Du betalar antingen via kort, Svea, delbetalning eller faktura.

Liknande företag

Annonser