Outl1 Kundservice

Annonser

Outl1.se driv av Arc E-commerce AB, ett svenskt företag som är verksamt inom e-handel. Bolaget grundades år 2000 av Mikael Arnberg och Daniel Arnberg, och är idag ett av Sveriges största företag inom e-handel. Arc E-commerce AB är en av Sveriges ledande aktörer inom e-handel, och erbjuder sina kunder ett brett sortiment av produkter och tjänster. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm, och är verksamt i flera länder i Europa.

På outl1.se kan du hitta produkter av olika kvalitet. Deras strategi är att sälja produkter utan mellanhänder och på så vis hålla nere priserna.

I butiken finner man allt ifrån trädgårdsprodukter och tillbehör till produkter för hushåll, badrum, träning. Dom har även en fyndhörna där rabatterade produkter finns tillgängliga.

Outl1 – Kontaktuppgifter till kundservice och kundsupport

Outl1 erbjuder kundservice via telefon och e-post för dig som kund. Du hittar mer detaljer om kundtjänsten nedan såsom öppettider och kontaktuppgifter.

Annonser

Outl1 Kundservice – Telefon

Du når deras kundtjänst via telefon genom 08-41 021 005. Deras öppettider är måndag – torsdag 08:00–15:00 samt Fredag 08:00-12:00.

Outl1.se Kundtjänst – Officiell Hemsida

Outl1.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här.

Annonser

Outl1 Kundservice – Chatt

Det finns i dagsläget ingen riktig chatt tillgänglig hos Outl1. De har dock en ’bot’ tillgänglig som hänvisar till artiklar baserat på vad du ber om hjälp med.

Outl1 Kundservice – E-post

För dig som föredrar att använda dig av e-post för att kontakta kundtjänsten för frågor så är detta fullt möjligt. Du skickar då ditt meddelande till e-post: [email protected]

Outl1 Kundservice – Sociala medier

Outl1 har en närvaro på sociala medier och finns tillgängliga på både Facebook och Instagram. Där hittar du bland annat tips och kampanjer eller eventuella reor.

Outl1 – Frakt och betalning

Företaget levererar alla sina produkter med bl a DSV, Airmee, postnord, budbee som fraktfirma. Vidare erbjuds fri frakt på alla beställningar över 1500 kr. Leveranstiden via posten är normalt 2–5 arbetsdagar. Dom erbjuder även säker betalning via Klarna.

Liknande företag

Annonser