Gmail Kundservice

Annonser

Senast uppdaterat den 12/03/2023

Kundtjänst kontaktuppgifter för Gmail. Information för att kontakta Gmail via olika supportkanaler – telefonnummer, hemsida, e-postadress, chatt, whatsapp, facebook-sida, och mer.

Om Gmail

Gmail är en tjänst från Google som gör det möjligt för användare att ta emot, skicka och skapa e-post. Det är en gratis e-posttjänst med mer än 1,5 miljarder aktiva användare globalt och är tillgänglig på stationära datorer och mobila enheter.

Gmail lanserades 2004 och konkurrerade med flera företag vid den tiden, men är för närvarande en av de mest populära e-postplattformarna i världen och stöder mer än 100 språk.

Några av Gmails funktioner inkluderar: Återkallande av ett e-postmeddelande direkt efter att det skickats, skicka massmeddelanden, AI-assisterat e-postinnehåll skapande, och en anslutning till andra populära Google-tjänster som Google Kalender och Google Drive.

Kundtjänst alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Kontakt Gmails Kundservice – Kundcenter

– Ingen kundservice via telefon.

Annonser

Gmail Kundtjänst – Företagets Hemsida

gmail.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Kontakt Gmails Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

Annonser

Gmail Kundservice – Twitter

Gmails kundtjänst twitter länk: klicka här.

Gmail Kundservice – Facebook

– Ingen officiell Facebook-sida.

Kontakt Gmails Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Gmail Kundservice – Postadress

Postadressen till Gmails kundservice: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Liknande företag

Annonser
error: Content is protected !!