Hunkemöller Kundtjänst – Telefon, Chatt, Mail, Kontakt

Annonser

Senast uppdaterat den 20/11/2023

Bästa sätten att kontakta Hunkemöllers kundtjänst:

Kundservice kontaktuppgifter för Hunkemöller. Information för att kontakta Hunkemöller via olika supportkanaler – telefonnummer, hemsida, mejladress, chatt, whatsapp, facebook-sida, och mer.

Kundsupport alternativ:

Hunkemöllers Kundservice – Telefon

Telefonnumret till Hunkemöllers kundtjänst är: 020-796 151.

Hunkemöllers telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag 09:00-17:00.

Annonser

Hunkemöller Kundservice – Hemsida

Hunkemöller Kundtjänst – Mejladress

E-postadressen till Hunkemöllers kundsupport är: [email protected].

Hunkemöller Kundservice – Chatt

Hunkemöllers kundtjänst kan nås via chatt. Klicka på chatt-ikonen för att kontakta en kundtjänstmedarbetare: Klicka här.

Hunkemöller – Sociala medier

Hunkemöller Kundservice – Postadress

Hunkemöllers kundtjänst adress: Liebergerweg 28, 1221 JS Hilversum, The Netherlands.

Om Hunkemöller

Verksamheten grundades 1886 av Wilhelm Hunkemöller och hans fru Josephina Lexis som började producera korsetter på en fabrik i Amsterdam. Följande år öppnade paret filialer i både Amsterdam, Rotterdam och Utrecht.

Hunkemöller är idag en underklädesbutik som finns både som fysiska butiker, men även på nätet. Den är inriktad till kvinnor och säljer både underkläder, badkläder, nattkläder, träningsunderkläder, samt accessoarer.

Hunkemöller har ett brett sortiment av underkläder. Det finns både set med bh och trosor, eller så kan man köpa varorna privat. Det finns underkläder för varje tillfälle. Vare sig man ligger hemma och tar det lugnt, eller om man vill klä sig lite sexigare.

Hunkemöller logo

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Liknande företag