Facebook Sverige Recensioner

Facebook Sverige

2,0
2,0 av 5 stjärnor (baserat på 4 recensioner)
Annonser


Facebook Sverige Översikt

2,0
2,0 av 5 stjärnor (baserat på 4 recensioner)
Utmärkt25%
Väldigt bra0%
Medel0%
Dålig0%
Terrible75%

Senaste Facebook Sverige Recensioner

Mycket besviken!

februari 11, 2024

Har utan förvaring fått mitt konto nedstängt utan att veta varför. Alla mina kort sedan år tillbaka är nu borta! Detta är inte ok! Mycket besviken!

Anna

Nerstängt Facebookkonto

januari 29, 2024

Facebook har stängt av mitt konto inkl. företagets då något instagramkonto som jag inte har en aning om skrivit något olämpligt. Har drygt 1700 st vänner och mängder med foton som bara försvunnit. Började med att sitta en vecka med facebooks hjälpsidor utan att komma vidare beroende bl.a på att min sida var nerstängd och att det inte finns några kontaktmöjligheter. Tog mig då till facebooks kontor på Malmtorgsgatan i Stockholm. Tryckte på porttelefonen och blev ombedd att vänta så skulle dom skicka ner någon att möta mig. Ner kommer en väktare som säger att det här är inget facebookkontor utan ett Metakontor (Meta är Facebook + att det står Facebook på alla skyltar och att detta är Facebooks officiella svenska kontor) och det finns ingen som kan hjälpa dig om du har problem med Facebook.

Det enda jag ber om är att få en adress eller telefonnr. till någon som kan hjälpa mig. Jag ber honom att åka upp till kontoret igen och verkligen fråga om jag inte kan få hjälp. Efter ett tag kommer 2 st väktare ner och säger återigen att jag inte kan få någon hjälp, men dom ger mig typ ett flygblad där det står – THANK YOU FOR VISITING META – . På detta står adresser till facebooks hjälpsidor som jag redan suttit i en vecka och inte blivit hjälpt av.

Jag fortsätter att be om en adress men får bara kryptiska svar. Ingen ber mig att avlägsna mig (jag står i trapphuset). Väktarna åker upp i hissen igen och jag tror dom ska komma ner igen och ge mig ett svar. Inget händer så jag trycker på porttelefonen och frågar vad som händer. Efter ett tag dyker det upp 4 st

väktare/ordningsvakter utifrån och 1 st väktare uppifrån i hissen (totalt 5 st) som verkar ha blivit inringda för att köra ut en stackare som vill ha hjälp med facebook. Jag får i alla fall en mailadress: [email protected] och ger mig hemåt.

Väl hemma skickar jag iväg ett mail som bara studsar och får till svar:

YOUR MESSAGE TO [email protected] COULDN’T BE DELIVERED [email protected] ONLY ACCEPTS MESSAGES FROM PEOPLE IN ITS ALLOWED SENDERS LIST, AND YOUR EMAIL ADDRESS ISN’T ON THE LIST

Vore hemskt tacksam för hjälp med tanke på alla vänner och foton och mig veteligen har jag aldrig lagt ut något som skulle vara olämpligt.

Jag får väl fylla i JA på nästa fråga och hoppas ni hjälper mig

Michael von Horn

Bra erfarenhet

januari 24, 2024

Hittade svaret jag behövde på FAQ-sidan

Jurgen

Se detaljer nedan eller (länka-länka-länka)

januari 20, 2024

FULLSTÄNDIG KASS SUPPORT PÅ FACEBOOK MARKET PLACE.

NI VILL BARA KÄNA PENGAR OCH LEVA I ANNONYMTET, LÄNKAR ALL HJÄLP MAN SÖKER TILL ANDRA LÄNKAR ”LINK OF DEATH”

FINNS VARKEN E-POST ELLER TELEFON SÅ MAN KAN NÅ ER !

HAR GJORT ANMÄLAN MOT EN ANVÄNDARE MEN EJ FÅTT ÅTERKOPPLING

” SKA DET VA SÅ”

thuretupp