Casall Kundservice

Försöker du kontakta Casalls kundtjänst? Här har vi samlat all nödvändig information för att ta kontakt med Casalls kundtjänst via telefon, e-post, chatt, hemsida, sociala medier, osv.

Om Casall

Casall är ett företag som säljer träningskläder för kvinnor. De har en butik i Stockholm och en butik i Köpenhamn men de säljer även online.

Casall började med att sälja gymredskap och gymutrustning i hela skandinavien och 1984 startade de ett tjejgym. Därefter började de sälja officiella träningskläder för tjejer under deras egna varumärke. Deras designteam sitter i Stockholm.

Casall säljer fortfarande träningsredskap både för gym och hem men nu under namnet Casall Pro. Casall har sitt högkvarter i Norrköping. Idag har de ca 75 anställda och deras Vd heter Jan Surtevall. Casall säljer sitt märke genom andra butiker i andra länder.

Kundservice alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Casalls Kundsupport – Telefon

Casalls kundtjänst telefonnummer: 011-32-56-00.

Casalls telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-17: 00.

Casall Kundtjänst – Företagets Hemsida

casall.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Casalls Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: Service and spareparts: [email protected]
Online shopping: [email protected]
Other questions: [email protected]
.

Casall Kundservice – Facebook

Kontakta Casall på deras officiella Facebook-sida: klicka här.

Casall Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Casall Kundservice – Postadress

Casall kundtjänst adress: Casall Sport AB, Box 6007, 600 06 Norrköping, Sverige.