Sistaminuten.se Kundservice

Annonser

Senast uppdaterat den 12/03/2023

Kundtjänst kontaktuppgifter för Sistaminuten.se. Alla uppdaterade detaljer för att kontakta Sistaminuten.se – telefonnummer, e-postadress, hemsida, chatt, whatsapp, twitter, facebook och mer.

Om Sistaminuten.se

Sistaminuten.se är inte en resebyrå utan de hjälper dig att hitta resor och skickar dig vidare till antingen en resebyrås hemsida, en charterarrangör eller direkt till flygbolaget.

De säljer inga produkter eller resor, utan ger dig möjligheten att hitta rätt resa. Deras affärsmodell är affiliate marketing, vilket betyder att de tjänar en provision av flygbolaget, eller resebyrån då du köper en resa via länken på deras hemsida.

På Sistaminuten.se har de för det mesta resor inom en kort tid med nedsatt pris men de visar också resor längre fram i tiden. Sistaminuten.se är en del av Reisegiganten AS, som är en av de största reseförmedlarna i skandinavien.

Kundtjänst alternativ:

Vi försöker alltid att se till att informationen på denna webbplats är aktuell och korrekt. Om du har hittat något misstag eller om det saknas kontaktuppgifter, vänligen meddela oss.

Annonser

Kontakt Sistaminuten.ses Kundservice – Kundcenter

– Ingen kundservice via telefon.

Sistaminuten.se Kundtjänst – Företagets Hemsida

sistaminuten.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Annonser

Sistaminuten.se Kundtjänst – E-post

E-postadressen till Sistaminuten.ses kundtjänst är: [email protected].

Sistaminuten.se Kundservice – Facebook

Sistaminuten.se officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här.

Kontakt Sistaminuten.ses Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Sistaminuten.se Kundservice – Postadress

– Ingen postadress till kundsupporten finns angiven.

Liknande företag

Annonser
error: Content is protected !!